Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekBukta Katalin - Sulyok Andrea: +7 próbaérettségi angol nyelvből (középszint) CD-melléklettel -A legújabb érettségi feladatsorok alapján!

-21%
Bukta Katalin - Sulyok Andrea: +7 próbaérettségi angol nyelvből (középszint) CD-melléklettel -A legújabb érettségi feladatsorok alapján!
2 980 Ft
Akció: 2 354 Ft2354
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Új próbaérettségi kiadványaink szerves folytatásai a Maxim Könyvkiadó elmúlt években megjelent sorozatainak, melyek segítségével hatékonyan felkészülhet a közép- és emelt szintű érettségi vizsga szóbeli és írásbeli részére. A kötetek átdolgozásával a felhasznált szövegek tartalmi aktualizálására, frissítésére került sor, valamint igazodtunk az érettségi vizsga jogszabályi, tartalmi és formai kereteiben bekövetkezett változásokhoz. Ennek köszönhetően a kötetekben új feladatok is helyet kaptak, valamint az eddigieknél változatosabb szövegtartalom és feladattípusok igyekeznek kedvet csinálni a vizsgára való felkészüléshez. Az átdolgozás fő mintájául a legújabb érettségik szolgáltak, tehát a kiadványok eredményesen használhatóak a vizsgákra való felkészülésben. A CD-melléklet a hallott szöveg értését mérő feladatok hanganyagát tartalmazza, amelyet anyanyelvi beszélők közreműködésével készítettünk el. A feladatokat ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. A kötetek végén minden feladat megoldása megtalálható.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar; angol
  ISBN
  9789632615721
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  190
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  350 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  30 Ft
Webáruház készítés