Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCarlos Ruiz Zafón: Angyali játszma

-25%
Carlos Ruiz Zafón: Angyali játszma
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

A húszas évek Barcelonájában egy titokzatos idegen felkeres egy reménytelenül szerelmes fiatal írót. Visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki: rengeteg pénz, és talán egyéb jutalmak is várják, ha megbeszélt időre megírja a Könyvet, amely mindenek feletti hatalommal bír. Az író elvállalja a munkát, és ezzel ördögi csapdába kerül; hidegvérű gyilkosok, kegyetlen kopók, áruló barátok és csalfa szerelmek kísérik temetőkön és kísértetkastélyokon át, hogy végtére is leleplezze azt, aki a szálakat mozgatja.

"Egy regény tele ragyogással és rejtélyes útvesztőkkel. Fantasztikus olvasmány." (Stephen King)

"- Ön hízeleg.
- Sőt még fizetek is. Mert lássuk be, ez az egyetlen komoly hízelgés a mi anyagias világunkban. Sose fogadjon el olyan kitüntetést, ami nem egy csekk hátán érkezik." (részlet a könyvből)

David Martín fiatal, rendkívül népszerű író, aki népszerűségét álnéven írott regényeivel szerezte. Tehetsége sokat megér annak, akinek csak ambíciója, vagy csak pénze, vagy csak hatalma van. David ráadásul megkísérthető: szegény, halálosan szerelmes - és halálos beteg.

A múlt század húszas éveinek Barcelonájában egy rejtélyes, külföldi kiadó ajánlatot tesz egy író lelkére. Az Angyali játszma egy modern Mefisztó története egy modern Fausttal.
Áll az alku? Eladó az a lélek?

Carlos Ruiz Zafón (1964-) világszerte elismert, díjakkal elhalmozott, rendkívül népszerű spanyol író. Műveit több mint ötven nyelvre lefordították.
Az Elfeledett Könyvek Temetője című sorozata A szél árnyéka, az Angyali játszma és A mennyország fogságában után hamarosan tetralógiává bővül.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634053781
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  608
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  700 g/db
Webáruház készítés