Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCarol Klein: Termesszünk zöldségféléket!

-20%
Carol Klein: Termesszünk zöldségféléket!
6 490 Ft
Akció: 5 190 Ft5190
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A frissen szedett sárgarépa és a roppanós levelű fejes saláta ízével, és egészséges tápanyagaival semmi sem vetekedhet.
A Termesszünk zöldségeket! című kötetben a szakértők megosztják tapasztalataikat a sorrendben 40 különféle zöldségféle termesztésével és gondozásával kapcsolatban.
Akár csak egy virágablak, akár egy nagyobb telek áll rendelkezésünkre, érdemes belevágnunk a zöldségfélék termesztésébe. A kertünkből származó élelmiszernél nincs egészségesebb és ez a frissesség jó ízekkel párosul. Aki már evett a kertjéből származó frissen szedett szamócát, borsót, spárgát, az tudja, hogy mennyivel jobb ízű a friss, mint a bevásárlóközpontokban vásárolt áru.
Carol Klein híres kertész, Nagy-Britannia legnépszerűbb televíziós kertészeti tanácsadója Mindig arra törekszik, hogy felkeltse mások érdeklődését. A kertészeti adások egyik közkedvelt arcává vált, miután csatlakozott A kertészek világa című műsor munkatársaihoz 2005-ben. A növények termesztésével való foglalatosság nála ragályos.
Ebben a könyvében előtérbe kerül a bioélelmiszerek termesztésével együtt járó öröm, amelyet családunknak okozunk, valamint tapasztalatainak átadása, amit akár egy kezdőnek, akár egy sokat látott embernek adhatunk át.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636897109
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  224
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  490 g/db
Webáruház készítés