Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCatherine Anderson: Csodálatos utazás

-25%
Catherine Anderson: Csodálatos utazás
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2019.05.18   Visszavonásig érvényes!

A jóképű Quincy Harrigan mindent megkapott az élettől, amire csak vágyott: a korábban sikeres rodeós saját birtokán lovakat tenyészt, jó kapcsolatot ápol apjával és testvéreivel, a nők rajonganak érte. 
A Harrigan család életét azonban tragédia árnyékolja be: Quincy sógornője, Loni leukémiás, és a halálán van. A férfi bármit megtenne, hogy megmentse a fiatal nő életét és fivére boldogságát. A megoldás éppoly váratlan, mint amilyen csodálatos. 
Egy reggel különös betörőt, egy vörös hajú, légiesen kecses lányt talál a farmján, aki Ceara OCeallaigh-ként mutatkozik be, és azt állítja, hogy meg tudja menteni Loni életét. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy az egyetlen agglegény a Harrigan családban, azaz Quincy azonnal feleségül vegye. A férfi még sohasem hallott ennél hihetetlenebb történetet, ám a családja nyomására és saját lelkiismeretének megnyugtatására házasságot köt Cearával. 
Lehet, hogy élete legrosszabb döntését hozta meg? Vagy épp ellenkezőleg, a gyönyörű lánnyal kötött házasság a legjobb, ami valaha is történhetett vele? 

Catherine Anderson (Út a boldogsághoz, Rózsavirágzás, Szerencsepénz) ezúttal két különböző világból való emberről és kettejük kapcsolatáról mesél fordulatos, szenvedélyekkel teli regényében.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636435448
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  352
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  320 g/db