Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCatherine Anderson: Szerencsepénz

-20%
Catherine Anderson: Szerencsepénz
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft2390
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

David Paxton rendőrbíró napjai békésen telnek: más dolga sincs, mint boldog házasságról és gyerekekről ábrándozni. Elsöprő szerelemre vágyik, ám úgy érzi, lassan kifut az időből, így azt fontolgatja, megkéri a helyi tanítónő kezét. Ekkor azonban egy váratlan esemény vet véget a nyugalmának: hatalmas kötegnyi levelet kap - állítólagos feleségétől és kislányától, akiket még soha életében nem látott. Vagy mégis...?
Davidet nem hagyja nyugodni a rejtély: útnak indul, hogy végére járjon a dolognak, és megbizonyosodjon afelől, félreértés történt. Ám elég egyetlen pillantást vetnie a hatéves, aranyszőke Daphnere, hogy az élete gyökeres fordulatot vegyen. David szentül megfogadja, hogy többé nem hagyja védelem nélkül az elbűvölő kislányt - a bökkenő, hogy a gyermekhez egy gyönyörű ám roppant barátságtalan anya is tartozik, aki egy meglehetősen bizarr bírói határozat értelmében hamarosan David törvényes felesége lesz. Mihez kezd hát egy magányos és faragatlan agglegény egy finom és bizalmatlan hölggyel, aki konokul ragaszkodik a maga igazához...?

Catherine Anderson (Rózsavirágzás) megható, fordulatos és kalandokban bővelkedő regényében a legnagyobb kaland: egy zárkózott lélek lassú megnyílása, két mély érzésű, ám egészen különböző egyéniség összecsiszolódása.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636435141
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  408
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  420 g/db
Webáruház készítés