Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCharles Handy: A második görbe - Gondolatok a társadalom megújításáról

-25%
Charles Handy: A második görbe - Gondolatok a társadalom megújításáról
3 900 Ft
Akció: 2 925 Ft2925
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Charles Handy menedzsmentguru A második görbe című könyvében bepillantást enged a jövőbe. Bemutatja, milyen kihívásokkal és lehetőségekkel szembesülünk majd az oktatás, a munka, a házasság, a családi élet, a demokrácia és a kormányzás területein. Megvizsgálja az aktuális trendek fenntarthatóságát, és felhívja a figyelmet a bizalomra épülő társadalom veszélyeire.
A szerző szerint ideje újragondolni szerepeinket – diákként, szülőként, munkavállalóként vagy szavazóként –, mivel a jövő társadalmában az eddigiektől különböző célokat kell majd kitűznünk és megvalósítanunk. Provokatív, elgondolkodtató és inspiráló esszéiben nemcsak azokat a kérdéseket veti fel, amelyeket előbb-utóbb mindannyiunknak fel kell tennünk – de a lehetséges válaszokkal új irányokat is kijelöl.
Charles Handy társadalom- és szervezetfilozófus, korunk egyik legnagyobb kortárs gondolkodója. Egy olajipari cég menedzsereként kezdte pályafutását, majd a vezetéstudomány témakörében kutatott, tanított és publikált.
Az Oxfordi Egyetemen és az MIT-n diplomázott, korábban a London Business School professzora. Több bestseller könyv, köztük Az elefánt és a bolha, Az üres esőkabát és Az éhező szellem szerzője.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633043356
  Kiadó
  HVG Könyvek
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  222
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  410 g/db
Webáruház készítés