Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCharles Webster Leadbeater: Látható és láthatatlan ember - Példák különböző típusú emberekről, ahogyan azt a képzett tisztánlátó látja.

-25%
Charles Webster Leadbeater: Látható és láthatatlan ember - Példák különböző típusú emberekről, ahogyan azt a képzett tisztánlátó látja.
2 600 Ft
Akció: 1 950 Ft1950
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A nemzetközi teozófiai könyvkiadás történetének egyik legnagyobb könyvsikere C. W. Leadbeater "Látható és láthatatlan ember" című könyve, amely először most jelenik meg magyar fordításban. Méltán tarthat számot érdeklődésre, hiszen a szerző saját, magas szintű tisztánlátó képességére és tapasztalataira építve rendszerező jelleggel és közérthetően foglalja össze azokat az alapvető elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek érdekelhetik mindazokat, akik többet szeretnének megtudni az ember "láthatatlan" testeiről, aurájának különböző szintjeiről.
22 színes ábra segítségével részletesen bemutatja a fejlődés alacsony szintjén álló, az átlagember és a magasan fejlett szellemi ember, az arhat éteri, asztrális, mentális és kauzális testeit, azok felépítését, színeit és jelentését, az aurákban jelentkező érzelmeket, gondolatokat és törekvéseket.
A szerző megfogalmazott célja az volt, hogy a magasabb szintű látással nem rendelkezőknek segítséget nyújtson elképzelni az emberi aurát, az ilyen látással már rendelkezőknek pedig segítsen megérteni és értelmezni, hogy mit is látnak valójában.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638580702
  Kiadó
  Magyar Teozófiai Társulat
  Kiadás éve
  2004
  Oldalszám
  154
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés