Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekChris Anderson - David Sally: Számháború - Miért van minden másképp a fociban, mint ahogy gondoltad?

-10%
Chris Anderson - David Sally: Számháború - Miért van minden másképp a fociban, mint ahogy gondoltad?
Fő kategória >Sport >Labdajátékok
3 900 Ft
Akció: 3 510 Ft3510
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A télmában alapműnek számító könyv a futball meglepő, rejtett összefüggéseit tárja elénk, kedvenc játékunk radikálisan új megközelítését kínálva. Elolvasása után másképpen fogunk tekinteni a focira, mint korábban.
Ebben a játékban mindig is nagy szerepe volt a számoknak: a 4-4-2, 4-3-3 közismertek. Azonban mi van akkor, ha a valóban fontos számok így néznek ki: 2,66, 53,4 vagy éppen 0>1? Mi van akkor, ha az edző személye csak 15 százalékban meghatározó?
A könyv eközben azokról a csapatokról, játékosokról, edzőkről mesél nekünk, akiket és amelyeket nap mint nap láthatunk a tévé képernyőjén. A könyv szerzői olyan részletkérdésekre is tudják a választ, hogy a Chelsea-nek kit kellett volna leigazolnia Fernando Torres helyett, vagy hogy Villas-Boasról miért nem tudjuk még mindig a mai napig, hogy milyen edző.
Nem kell megijedni, a sok szám ellenére a mű olvasmányos és szórakoztató, és remek háttérolvasmány a Bajnokok Ligájához, továbbá a segítségével azt is mélyebben megérthetjük, mi miért történik a most lezajlott futball-világbajnokságon.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630594783
  Kiadó
  Akadémiai Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  408
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  440 g/db
Webáruház készítés