Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekChristian Jacq: Embervadászat - Az istenek bosszúja I.

-26%
Christian Jacq: Embervadászat - Az istenek bosszúja I.
2 800 Ft
Akció: 2 068 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

A népszerű szerző újabb, kétkötetes műve ismét az ókori Egyiptomban, Amaszisz fáraó fővárosában, Szaiszban játszódik, ahol a Tolmácsiroda fényes jövőt ígér az olyan éles eszű nyelvtehetség számára, mint Kel, az ifjú írnok, akivel megtörténik a csoda. Meghívást kap a notabilitások esti mulatságára, s ott Néith istennő elérhetetlen papnője, a szépséges Nitisz szemébe talál nézni...
Másnap azonban nem bír időben fölkelni -gyanítja, valamit kevertek az italába-, s irodájába érve holtan találja munkatársait. Pánikba esik és elmenekül azzal a rejtjeles papirusszal, amelyen az iroda dolgozott - úgy sejti, erre fenték a fogukat a gyilkosságok elkövetői.
Ettől kezdve minden ellene szól: egy államügy ideális gyanúsítottjává válik, a hatalmasok játszmájában ő a kiszemelt áldozat, rá akarják kenni a gyilkosságokat.
Egyiptom történelme ugyanis fordulóponthoz érkezett. A trónbitorló fáraó, az iszákos és élveteg Amaszisz, miközben a görögség bűvöletében nyitna a külvilág felé, nem hajlandó tudomást venni az ország határait fenyegető perzsa veszélyről. Ebben a nyomasztó légkörben valaki összeesküvést szőtt, az ármánykodás azonban messze túlmutat a kis írnok személyén.
A magára maradt Kelnek a menekülés során csupán gyermekkori barátja, Babon, a csapodár színész és Nitisz papnő segít, s miközben egyre szorul a hurok, mert az összeesküvők és a királyság rendőrei is a nyomában vannak, meg kell fejtenie a rejtélyes papirusz kódját, és be kell bizonyítania ártatlanságát.
Nem sok esélye van arra, hogy élve kerüljön ki a kalandból... Hacsak az istenek nem sietnek végül a segítségére.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630784719
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  520 g/db