Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekChristopher Golden: Alien: A fájdalom folyója

-25%
Christopher Golden: Alien: A fájdalom folyója
Fő kategória >Regény >Sci-fi
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Könyvünk a harmadik regény, mely lezárja a vadonatúj Alien sorozatot. Az új trilógia a 20th Century Fox irányítása alatt készült, s a filmsorozat kánonjába tartozik. A hiányzó láncszem...
Miközben Ellen Ripley egy mentőkapszula belsejében, hiperálomban sodródik az űrben, a Weyland-Yutani társaság birtokba veszi az LV-426-os holdat, és megkezdi terraformálását. A cég már régóta gyanítja, hogy az Acheronnak elnevezett égitesten idegen technológia, esetleg idegen lények nyomaira bukkanhat, ezért az esetleges veszélyekkel nem törődve megkezdi az első civil telep kiépítését.
Néhány évvel később a mentőcsapatok befogják Ellen Ripley mentőkapszuláját. A vizsgálat során a Weyland-Yutani emberei fontos információkat szereznek a túlélőtől, és az adatokat azonnal továbbítják az Acheronra. A telepesek a kapott koordináták birtokában rátalálnak egy idegen építésű hajóroncsra, amelyben a fantasztikus technikai eszközökön kívül mumifikálódott tetemeket, és furcsa, húshéjú, még élőnek tűnő tojásokat találnak.
A tojásokból előtörő, pókszerű lények a felderítést végzők arcára tapadnak, és ismét kezdetét veszi a borzalmas folyamat... Az Acheron segítséget kér, a Weyland-Yutani katonai osztagot vezényel a holdra. Velük tart egy civil tanácsadó is, Ellen Ripley. Miközben a mentőosztag az Acheron felé tart, a telepen elszabadul a pokol. Az idegen lények mészárlását csupán néhányan élik túl. Három embernek sikerül elhagynia a holdat, a negyedik túlélő, egy kislány, a szellőzőjáratokban húzza meg magát...
Az Alien: A Fájdalom folyója a kultikussá vált film, A bolygó neve: halál eseményeit mutatja be az Acheron telepeseinek nézőpontjából.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973409
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  346
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés