Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekChuck Wendig: Star Wars: Utóhatás

-22%
Chuck Wendig: Star Wars: Utóhatás
3 990 Ft
Akció: 3 110 Ft3110
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban...
A Császár halott, a második Halálcsillag elpusztult és a Birodalom romokban hever. Azonban a Felkelők Szövetségének - amit most már Új Köztársaságnak neveznek - még nem sikerült teljesen felmorzsolnia a hadurak frakcióira szakadt Birodalmat.
A Peremvidék egyik eldugott zugában, az Akiva bolygó fölött csillagrombolók gyülekeznek. A közelgő veszélyről csak Wedge Antilles kapitány szerzett tudomást, ő azonban fogságba esik.
Norra Wexley, az egykori felkelő pilóta az egyetlen, akihez elér segélykérő üzenete. Azt azonban ő sem tudja, hogy milyen közel van az ellenség, és mekkora veszedelem fenyegeti őt és bajtársait. Mert a Birodalom leghatalmasabb, életben maradt hadura elérkezettnek látja az időt, hogy visszaszerezze mindazt, ami jog szerint őt illeti, és egy új háború lépéseit megtárgyalni érkezik az Akivára.
Csakhogy a birodalmiak nem számolnak Norrával, és új szövetségeseivel - technikai zseni fiával, egy zabrak fejvadásszal, és egy meghasonlott birodalmi renegáttal -, akik elszánták magukat, hogy megtesznek bármit, hogy egyszer s mindenkorra véget vessenek a Birodalom rémuralmának...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973454
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés