Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekColum McCann: TransAtlantic

-21%
Colum McCann: TransAtlantic
3 490 Ft
Akció: 2 760 Ft2760
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

Egy óceán elválaszthat és össze is köthet sorsokat. Egy Írországban elkezdett élet az Egyesült Államokban folytatódik. Egy másik Kanadában kezdődik és Észak-Írországban ér véget. Ez a regény átkelések sorozata; repülővel és hajóval is megteszik az utat az Atlanti-óceán partjai között. Ami ennél viszontagságosabb: emlékezetben és képzeletben átkelni a földrészek és történeteink, múltdarabjaink között.

1919-ben két fiatal pilóta először repül végig megállás nélkül Új-Fundlandról Írországba. 1845-ben a felszabadított amerikai fekete rabszolga, Frederick Douglass Dublinba látogat. 1998-ban George Mitchell szenátor próbál békét teremteni Észak-Írországban. Egymástól időben igencsak különálló három történetszál, amelyeket nem csupán a tér közelsége sodor katartikusan közel egymáshoz. Az egyik pilótára levelet bíznak, Douglass fellépése pedig egy fiatal ír lányt arra késztet, hogy az kivándoroljon az Egyesült Államokba. A bravúrosan megszerkesztett regény szereplői kapcsolatba kerülnek egymással - olykor megtudják, máskor csupán sejtik, hogy több közük van egymáshoz lehet.

A fiatal ír szerző bámulatos atmoszférateremtő tehetséggel, történeti forrásokra támaszkodva, Zordan poétikus nyelven hirdetést: Nekünk egy történetet - egyet a több milliárd lehetségesből.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631432411
  Kiadó
  Magvető Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  520 g/db
Webáruház készítés