A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen! (9786155178986)

Szerző Cosima Bellersen Quirini
Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen! (9786155178986)

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen! (9786155178986)

Szerző Cosima Bellersen Quirini
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2017
ISBN:
9786155178986
Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
128
Tömeg
420 g/db

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
különleges kenyerek, péksütemények
ecet és bor készítése házilag

28%
2 800 Ft
2 016 Ft
Kezdete: 2021.02.06   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Cosima Bellersen Quirini
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

A szerző további könyvei

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK