Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCrystal McVea - Alex Tresniowski: A mennyországban ébredtem - Igaz történet reményvesztettségről, túlvilágról és újrakezdésről

-21%
Crystal McVea - Alex Tresniowski: A mennyországban ébredtem - Igaz történet reményvesztettségről, túlvilágról és újrakezdésről
3 290 Ft
Akció: 2 599 Ft2599
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"Azért szeretném megosztani történetemet a világgal, mert én is bűnös és kételkedő voltam, én sem hittem Istenben, sem a mennyországban. De Isten valódi. És a mennyország is az. Isten szeretete pedig a legvalódibb mind közül."

2009. december 10-én Crystal McVea, harminckét éves, négygyermekes anya légzése leállt. Arca hirtelen mélykék árnyalatot öltött, majd elfeketült. Anyja rémülten kiáltott segítségért, mire bejött egy ápolónő, aki megpróbálta újraéleszteni... sikertelenül. Crystal a mai napig sem emlékszik, hogy mi történt vele ott a kórteremben az alatt a kilenc perc alatt, amíg eszméletlen volt, és nem tudott önállóan lélegezni. Csak arra emlékszik, hogy szép lassan elszenderült - majd a mennyországban ébredt.
Crystal addigi, összetört életének nagy részében úgy érezte, hogy Isten keze nem ér el hozzá - már amennyiben létezik. Aztán eljött az a december 10-i nap - és az a kilenc perc mindent megváltoztatott.

A könyv olyan utazásra hívja az olvasót, amelyen tanúja lehet Isten szüntelen keresésének egy darabokra tört és teljesen reménytelennek tűnő élet során. Lenyűgöző számvetés ez szeretetről, megbocsátásról és megváltásról, valamint Isten jelenlétének gyógyító erejéről.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291892
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  300
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés