Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCsavarga Rózsa: Belső színtérkép

-25%
Csavarga Rózsa: Belső színtérkép
3 400 Ft
Akció: 2 550 Ft2550
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Hiánypótló alkotást tarthat kezében az olvasó. A belsőépítészet, mint az iparművészet csúcsa ismét felemeltetik arra a rangra, amelyen hosszú évtizedeken keresztül nemzetközi mércével mérve foglalta el helyét a művészetek között. Ez a könyv bevezet az alkotást megelőző álmok világába, értelmet ad a sokszor megfejthetetlen színek-anyagok belső tartalmába, jelentésébe. Attól válik egyedivé és szerethetővé, mert egyszerre ad esztétikai élményt tudat alatti érzékeinknek, és befogadható, érthető, megérthető magyarázatot kíváncsi értelmünknek!
Abban a világban született meg ez a mű, amikor gyakran kérdőjeleződik meg az esztétikai minőség igénye, amikor nincsen értéke az építészeti-belsőépítészeti alkotásoknak sem, amikor a pénztelenség kiváltja az igénytelenség látszólagos jogosságát, hamis indokát! Az elmúlt években néhányan megkérdőjelezték a belsőépítészet létjogosultságát, múltját, főleg jövőjét, amire csattanós választ ad ez a mű. Bizonyítja az építőművészet-belsőépítészet életminőséget javító erejét, kikerülhetetlen fontosságát." (Szenes István)
A kiváló belsőépítész könyve bevezet az alkotást megelőző álmok világába, rávilágít a sokszor megfejthetetlen színek-anyagok belső tartalmára, jelentésére. Egyszerre ad esztétikai élményt tudatalatti érzékeinknek, és magyarázatot kíváncsi értelmünknek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632981482
  Kiadó
  Kráter Műhely Egyesület
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  144
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés