Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSüveges Gergő: Csík zenekar (CD melléklettel)

-22%
Süveges Gergő: Csík zenekar (CD melléklettel)
4 990 Ft
Akció: 3 890 Ft3890
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Amikor a Csík zenekar első huszonöt évére visszatekintünk, felmerül a kérdés, vajon hány zenekart ünneplünk is valójában. Persze attól függ, mi alapján számolunk. Tagság változása? Stílus változása? Megmozgatott közönség nagysága?
Itt állunk tehát, és nem igazán tudjuk megmondani, hány zenekar is a Csík zenekar. Ugyanígy arra is nehéz válaszolni, hány könyvet tart kezében az Olvasó. Egyet, persze: van neki borítója, van eleje és van vége, a lapok összefűzve, az oldalszámok a helyükön, nyomdahibából sincs benne több talán, mint általában. De valójában mi következik itt beljebb lapozva? Kronológia? Az is. Interjúkötet? Az is. Vitairat az autentikus népzene hívei és a feldolgozáspártiak nézetkülönbségeiről? Az is. Sztorigyűjtemény? Az is. Képeskönyv? Az is. Ez is, az is, amaz is.

"A sok-sok kíváncsisággal bélelt, a tanulás nehéz gyötrelmeivel tarkított nap; a sok fiatalos lelkesedéssel, jó házibulikkal, táncházakkal fűszerezett, a jövőbe vetett hittel, reménnyel teli hónap; a biztatóan sikeres és tanítóan sikertelen évek - ezek jelentik a mi kis történelmünket. És persze a muzsikánk - az mondja el legszebben a Csík zenekar igaz meséjét." (Csík János)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632274140
  Kiadó
  Trubadúr Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  250
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  680 g/db
Webáruház készítés