Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Csikász Lajos: Éjszín liliomok - Anjou-lobogók alatt

-21%
Csikász Lajos: Éjszín liliomok - Anjou-lobogók alatt
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Az Ezüst sávok, arany liliomokból és a Diadalmas liliomokból megismert Ócsárd nembeli Imre száznagyként szolgálja Károly királyt. A korszak két legnagyobb hatalmú "kiskirályának" seregeire mért súlyos vereségek után Anjou Károly hatalma akár meg is szilárdulhatna, azonban a keleti országrészek urai a számító kivárást - és hamis hűségesküket - követően a cselekvés mellett döntenek és szembefordulnak a királlyal.
Ócsárd nembeli Imrét a diadalmas visegrádi ostromot követően mintha kísértené a balszerencse: a Csákok fogságába esik, a kunok szálláshelyét pedig Borsa Kopasz emberei dúlják fel. Imrének reménytelen helyzetek sorából kell kivágnia magát, hogy a király szolgálatába visszatérve méltó bosszút állhasson mindazokon, akik egykor elűzték családját ősi birtokáról, és most új otthonát, a kunok szállását sem kímélték.

Csikász Lajos Anjou lobogók alatt című, az Anjou-ház Magyarországon töltött évszázadát feldolgozó regénysorozatának harmadik kötetében a Visegrád visszafoglalását követő évek eseményeit dolgozza fel a tőle megszokott könnyed stílusban, mégis a történelmi hitelességre törekedve, kiterjedt kutatások alapján. A fordulatokban gazdag történet méltó folytatása az Ezüst sávok, arany liliomoknak és a Diadalmas liliomoknak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634263708
  Kiadó
  Gold Book
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  ragasztott kötött védőborítóval
  Méret [mm]
  162 x 235 x 28
  Tömeg [kg]
  0,59
  Virtuális számla jóváírás
  30 Ft
Webáruház készítés