Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Cynthia Ellingsen: Hab a tortán

-21%
Cynthia Ellingsen: Hab a tortán
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Három nő, három generáció, három döntéshelyzet. A problémák közös forrása pedig - természetesen a férfiak. JUNE, a cserfes nagyi a helyi madzsongklubban köszörüli nyelvét a baráti kör tagjain, és néhai férje halála óta hallani sem akar férfiemberről. A rendezett életet élő KRISTINE sóvárogva gondol a férjével eltöltött fiatal évekre, akivel éppen egy életközepi válság kellős közepén vannak.
A tornacipős CHLOE nagy tudatossággal tervezi jövendő pszichológus karrierjét, amiben nincs helye esküvőnek - még csak az kéne...! A három grácia együtt botladozik egy rokonuk szabadtéri esküvőjére a Michigan-tó homokdűnéi között, és a véletlen úgy hozza, hogy az elhajított menyasszonyi csokor egyszerre landol mindhármuk kezében. Azonban a férfiakkal baj van... June szomszédjának szép lugasa beárnyékolja a nő életét, Kristine férjének lelkét komoly titok nyomja, Chloe jóképű pszichológiatanár pedig csődöt mond saját gyereke nevelését illetően.
Hogy mi sülhet ki mindebből? Ezt meséli el Cynthia Ellingsen humoros bestsellere, amelyben nincs hiány szakításból, esküvőből, szerelemből és váratlan fordulatokból.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638997760
  Kiadó
  Erawan Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  496
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés