Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCynthia Harrod-Eagles: Őrizzétek az otthoni lángot! - Otthon és a fronton, 1915

-25%
Cynthia Harrod-Eagles: Őrizzétek az otthoni lángot! - Otthon és a fronton, 1915
4 599 Ft
Akció: 3 430 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Valós eseményeken alapuló, emlékeket ébresztő regény, hiteles és remekül megalkotott dráma a Kirov saga szerzőjétől.

A háború nem ért véget 1914 karácsonyára, ahogy ígérték, s az új év kezdetével a Hunter család lassan hozzászokik a háborús élethez.
Az idősebb Hunter lány, Diana a frontra vezényelt vőlegényétől búcsúzik, de nem számít arra a ridegségre, amellyel leendő anyósa bánik vele. A bátyja, David zászlóalja már készen áll, hogy harcba szálljon az ellenséggel, de vajon milyen hatással lesz ez az édesanyjára, a családját mindennél fontosabbnak tartó Beattie-re?
Odalent, az alagsorban Ethel, a szobalány kezd belefáradni abba, hogy az udvarlói sorban bevonulnak, ezért szándékosan olyan férfit választ, aki a vasútnál dolgozik, mert bízik benne, hogy a munka fontossága megakadályozza, hogy katonának jelentkezhessen. Eric tisztességes, becsületes ember, s őszintén törődik Ethellel. Vajon ő lesz az, aki biztosítani tudja számára az új életet?
Hunterék, a ház személyzete és a falu lakói hamar rájönnek, hogy a háború nemcsak a katonák, de a hátországban maradottak életét is gyökeresen átformálja. Minden egyes újabb szörnyűség és tragikus veszteség, amelyről értesülnek, csak tovább erősíti a hitüket abban, hogy ezt a háborút meg kell nyerniük, bármibe kerüljön is.


"Valósághű rajz arról, miként változtatta meg a háború az emberek mindennapjait.? - Choice

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636356231
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  480
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  660 g/db