Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDakó Nikoletta - Szilágyi Csaba: Virágesszenciák / Fleur Essences - Virágkötészeti design könyv / The floral design book

-25%
Dakó Nikoletta - Szilágyi Csaba: Virágesszenciák / Fleur Essences - Virágkötészeti design könyv / The floral design book
6 990 Ft
Akció: 5 240 Ft5240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Vajon mi történhet, ha virágkötő mesterek és művészek virágkuriózumok kialakításába fognak? Az utóbbi évek tapasztalatai alapján, az egyén és környezetének kapcsolatában, fokozatosan válik meghatározóvá a virágkompozíció és a virágkötő. Ahogy az ember, a jövő is változik, a virágkötészet folyamatosan fejlődik… Merre s hovatovább az úton?
Egykori, népi tradíciók feledésbemerülése; letűnt évtizedek avitt szokásai; divatjamúlt használati tárgyak… Lehet-e a múlt a jövő kulcsa? Emelhető-e a nemzeti örökségek értéke művészi alkotásokkal? Mit ad a virágkötészetnek mindaz, ami elmúlt, s hogyan tartja meg ezt a virágkötő ma, akár holnap?
A jövő virágkötője bizonyára alaposan tájékozott a természetet; a virágok és a növények habitusát, de a kultúrát és a nemzeti örökséget tekintve is. Ezért ő lehet a közvetítő: a vevők és az esztétikum a virágok és a kompozíciók, a természet és az ember világában. Mindez azért, hogy a végén bármely virágüzlet vásárlója érezze: itt tudnak valamit. Valamit, amit ők nem, de érzik, minden alkotásban.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar; angol; német; orosz
  ISBN
  9789631213164
  Kiadó
  Grandiflora Kiadó Kft.
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  232
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés