Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDan Abnett: Warhammer 40000 - Ravenor - A céltalan elme sötét helyeken kóborol

-25%
Dan Abnett: Warhammer 40000 - Ravenor - A céltalan elme sötét helyeken kóborol
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A 41. évezred háborúk tépázta jövőjében az Inkvizíció titkos háborút vív az emberi faj legsötétebb ellenségeivel - az idegenekkel, az eretnekekkel és a démonokkal -, hogy megvédje az Ember Birodalmát és az emberiség lelkét.

Gideon Ravenor inkvizítor, a hírhedt Eisenhorn inkvizítor egykori tanítványa, egyike azon keveseknek, akiket ezen háború megvívására választottak ki.

Miután rögtön pályafutása elején, a ThraciaPrimarison, a Spatia Kapunál történt atrocitás során megnyomorodott, Ravenor egy létfenntartó egységben rekedt, amely megvon tőle minden, az univerzummal létesített fizikai kapcsolatot.

Terepen dolgozó ügynökei elit csapatán keresztül tevékenykedve, Ravenornak potens pszichikus képességei segítségével kell nyomozást végeznie az Angelus szubszektorban, ahol egy ismeretlen sötét erő fertőzi a gazdagok és szegények elméjét egyaránt. Csapatát a birodalmi űr határaira és azon túlra vezetve, Ravenor halálos csatát kell vívjon a túlélésért egy ugyanolyan könyörtelen és hatalmas ellenféllel, mint amilyen ő maga.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639940451
  Kiadó
  Tuan Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  30 g/db
Webáruház készítés