Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Dan Simmons: Endymion felemelkedése

-21%
Dan Simmons: Endymion felemelkedése
4 480 Ft
Akció: 3 539 Ft3539
Virtuális számla jóváírás: 45 Ft

Elérkezett a végső leszámolás napja. Az egyház meghirdeti a mindent eldöntő, népirtással fenyegető keresztes hadjáratot, amely végérvényesen rabszolgasorba döntheti az emberiséget. A világ túlfelén közben felnő egy új messiás, aki a rejtélyes Idegenek szárnyai alatt szokatlan képességekre tesz szert. A messiás neve: Aenea.
Aeneának azonban segítségre van szüksége ahhoz, hogy elterjessze megdöbbentő üzenetét tanítványai egyre népesebb táborában. Útra kel hát védelmezőjével, az egykori pásztorral és elítélt gyilkossal, Raul Endymionnal, hogy teljesítsenek egy utolsó, minden képzeletet felülmúló küldetést, és megfejtsék az egész világegyetem rejtett jelentését. Régi és új ellenségek veszik üldözőbe őket, miközben nyomukban jár a titokzatos Shrike is - szörnyeteg, angyal, gyilkológép -, aki végre leránthatja a leplet származásáról és rendeltetéséről.
A Hyperionon pedig, ahol a világrengető kaland a kezdetét vette, minden titokra fény derül: az apokaliptikus igazság feltárja az élet értelmét, és mindörökre meghatározza a galaxist lakó emberiség sorsát.
A nagyszabású tetralógia váratlan fordulatokban bővelkedő, befejező kötete felejthetetlen pontot tesz az évszázadokon átívelő űropera végére.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155272332
  Kiadó
  Agave Könyvek
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  832
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés