Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDaniel Goleman: Fókusz - Út a kiválóság felé

-22%
Daniel Goleman: Fókusz - Út a kiválóság felé
3 990 Ft
Akció: 3 110 Ft3110
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Daniel Goleman mintegy két évtizede kíséri figyelemmel, milyen forradalmi, a mindennapi életünkben is hasznosítható újdonságok és felfedezések jelennek meg a humántudományok területén. Legújabb, Fókusz című könyve az emberi figyelemmel kapcsolatos tényeket és tévhiteket veszi sorra, az összpontosítástól kezdve a szelektív figyelmen át, egészen az empátiáig. Szerteágazó területekről hozott példák sora bizonyítja, hogy a kiválóan teljesítő emberek a figyelemnek mindhárom altípusát (befelé irányuló, másokra irányuló, külső fókusz) tudatosan és összehangoltan alkalmazzák.
A praktikus tanácsok és kutatási eredmények segítenek megértenünk: a jól megélt élet, az iskolai és a munkahelyi siker, de még a globális problémák kezelése is azon múlik, mire és hogyan figyelünk, vagyis hogyan irányítjuk a könyv által "titokzatos képességünknek" nevezett FÓKUSZUNKAT.

Daniel Goleman az Érzelmi intelligencia, a Társas intelligencia és további tizenegy kötet pszichológus-újságíró szerzője, aki jelenleg a dalai láma életrajzi kötetén dolgozik. Egyetemek és vezetőképző intézetek állandó előadója, számos kutatás- és oktatásfejlesztő szervezet tagja, a Chicagói Egyetemen működő Tudományos, Szociális és Érzelmi Tanulási Együttműködés társalapítója. Massachusettsben él.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633103739
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés