Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDaniel Keyes: Jóslatok az őrültek házából

-21%
Daniel Keyes: Jóslatok az őrültek házából
3 999 Ft
Akció: 3 159 Ft3159

Raven Slade gyakran megfordul apja elmegyógyintézetében - a borderline személyiségzavarral küzdő lány épp lábadozik legutóbbi öngyilkossági kísérlete után, és keresi a visszautat a valóságba. Raven folyamatosan küzd érzelmeinek törékenységével és a világ mozaikokra hulló követhetetlenségével, a véletlennek köszönhetően azonban egy olyan titok terhét is cipelnie kell, amely rossz fülekbe jutva katasztrofálisabb következményekkel járna, mint az ikertornyok elleni támadás.
A görög N17 terrorcsoport, az Iráni Népi Mudzsahedek és az FBI versenyt fut egymással, hogy megkaparintsák a lány tudatalattijában rekedt terrorakciótervet. Amíg mindenki a rejtélybe kódolt üzenet megfejtésén dolgozik, Raven az iszlám hit és a görög mítoszok világába téved, és saját fojtogató emlékei sötétjében tapogatózik. Vajon sikerül-e megtalálni a kulcsot, amely felszínre hozhatná az eltemetett információt, mielőtt túl késő lenne?

A Virágot Alternonnak szerzője csaknem harminc évvel első regényének megírása után ebben az izgalmas pszichológiai thrillerben is az elme titkait kutatja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633573945
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés