Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDanielle Steel: Árulás

-21%
Danielle Steel: Árulás
1 650 Ft
Akció: 1 300 Ft1300
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Tallie Jones még csak harminckilenc éves, de máris valóságos hollywoodi legendának számít. Szenvedélyes rendező, filmjei sorra kasszasikert hoznak, többször jelölték már Golden Globe- és Oscar-díjra is.
Tallie él-hal a munkájáért, de a legkevésbé sem szereti a vele járó felhajtást és nem sokat törődik az álomgyár intrikáival sem. Rendkívül erős kötelék fűzi főiskolás lányához és korosodó apjához, meghitt szerelemben él producerével, Hunter Lloyddal. Tallie bizalmasainak körét hűséges személyi titkárnője, Brigitte Parker zárja, akivel remekül kiegészítik egymást: Brigitte feszített munkatempója és gondoskodása mellett Tallie teljes mértékben a filmrendezésnek szentelheti magát.
Ám miközben Tallie legújabb filmjének forgatására készül, váratlanul repedezni kezd a csillogó felszín. Egy rutinellenőrzés során kiderül, hogy a nő pénzügyei körül nincs minden rendben. Az egyre megrázóbb felismerések nyomán nyilvánvalóvá válik, hogy a Tallie-hoz közel álló emberek közül valaki folyamatosan visszaél a bizalmával.
Tallie élete egy csapásra lidércnyomássá változik, s arra kényszerül, hogy csapdát állítson egy elszánt ragadozónak, aki a gyilkosságtól sem riad vissza...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632032559
  Kiadó
  Maecenas Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  230 g/db
Webáruház készítés