Nyitva tartás

2020. január 24. és 29. között személyes átvétellel nem adható le rendelés, az átvételi pont költözése miatt.

Megértésüket köszönjük.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDanielle Steel: Pegazus

-26%
Danielle Steel: Pegazus
2 199 Ft
Akció: 1 622 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Nicolas von Bingen és Alex von Hemmerle a német arisztokrácia köztiszteletben álló tagjai gyerekkori jó barátok. Mindketten korán megözvegyültek, és hatalmas bajorországi birtokaikon egyedül nevelik gyermekeiket. Míg Nick elsősorban a fényűző élet örömeit hajszolja, addig Alex a hírneves lipicai lovak tenyésztésének és idomításának szenteli életét.
Egyszeriben minden megváltozik azonban, amikor kiderül, hogy Nick édesanyja zsidó származású volt. A titok felszínre kerülése kiszolgáltatja a családot az egyre kíméletlenebb náci uralomnak, egyik napról a másikra el kell menekülniük Németországból. Hajóra szállnak, hogy Amerikában kezdjenek új életet. Túlélésük és jövőjük záloga Alex felbecsülhetetlen értékű ajándéka: nyolc fajtatiszta ló, köztük két ritka értékes lipicai.
Miközben az elüldözött család magára talál Amerikában, hátrahagyott otthonuk a lángok és a fékevesztett barbárság martalékává válik, az Alex von Hemmerléhez hasonló becsületes emberek pedig megoldhatatlan választási helyzetekkel találják szemben magukat.

A Pegazus a túlélés és az újrakezdés regénye, egy fél évszázad történetét elmesélő briliáns családi krónika.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632032740
  Kiadó
  Maecenas Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  400 g/db