Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDave Duncan: A tűzföldek ura - A király pengéinek története

-22%
Dave Duncan: A tűzföldek ura - A király pengéinek története
3 490 Ft
Akció: 2 720 Ft2720
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Lázadó fiúk, kik senkinek nem kellettek – mégis menedékre leltek a Vascsarnokban. Évekkel később a királyság legjobb kardforgatóiként indultak útnak…

A KIRÁLY PENGÉI

Miután a védencéhez kötöttek egy Pengét, az nem rendelkezik többé saját élete fölött. Csak a halál szakíthatja szét a bűbáj aranyszín láncát, mely ahhoz köti a testőrt, kinek védelmére fölesküdött. Emberemlékezet óta soha senki nem utasította vissza a megtiszteltetést, hogy a királyát szolgálja… egészen eddig.

Az ifjú Darázs soha nem akart lázadó lenni – ám megkötése előtt mégis barátja, Rabló pártjára áll, s egyenesen Ambrose király akaratának szegülnek ellen. Rabló és Darázs immár törvényen kívüliek, és azok a Pengék vadásznak rájuk, akiknek soraiba hajszál híján bebocsáttatást nyertek. Oly végzet köti össze a fiúkat, mely erősebb minden köteléknél, amit hagyomány vagy bűbáj kovácsolhat. Darázs és Rabló az árulásuk keltette felzúdulás közepette veszélyes útra vállalkoznak a rettegett Tűzföldek szívébe.
A sötét igazságokkal és még sötétebb mágiával való hátborzongató összecsapásuk a szörnyek, szellemek és félemberek földjén két királyság sorsára lesz döntő hatással.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633950821
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  464
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés