Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDave Howard: Istengyilkosok

-25%
Dave Howard: Istengyilkosok
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A Vatikánban a Frigyláda mintájára megalkották a Szelencét, a szentségek esszenciáját magában foglaló dobozkát, egy végső fegyvert. A ládának azonban nyoma vész, és IV. von Anstetten úgy határoz, hogy a hírhedt GAMMA kommandóját küldi a keresésére.
A Meccón vallási fanatikusok túszul ejtenek kétezer embert, és társaik szabadon bocsátását követelik. A bolygóra hamarosan megérkezik a Shark&Lez Agency, és kétség sem férhet hozzá, hogy egy aktív Muranovszkij atompajzs sem állhat az eltökélt antiterrorista-alakulat útjába. Victoria Moreau kulcsfontosságú szerepet játszik a túszmentő akcióban, de arra senki sem számít, hogy a császár őrült leánya is feltűnik a színen, s a lány túszmentőből túszejtővé válik. Végül az SLA és az Úrtemplomos Lovagrend is a Szelence után ered, így XXV. János 6.0 sem tehet mást, mint imádkozik az emberiség lelki üdvéért.
Thomas Craft, Brad Butcher és Victorisa Moreau erejükön felül küzdenek azért, hogy az általuk ismert világ fennmaradjon, és ezért készek mindent és mindenkit feláldozni. Talán még önmagukat is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639940420
  Kiadó
  Tuan Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  290 g/db
Webáruház készítés