Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDave Randolph: A spártai módszer

-22%
Dave Randolph: A spártai módszer
2 880 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

ELÉG ERŐS VAGY AHHOZ, HOGY MEGÁLLÍTS EGY EGÉSZ HADSEREGET?

A könyvben szereplő intenzív edzésprogrammal edzett és mentálisan erős leszel, mint a történelem leghősiesebb harcosai. A spártai harcos edzéssel akkora izomerőre és állóképességre tehetsz szert, amivel kiállod majd a program legnehezebb, végső próbáját, a "300-at".

A spártai módszer eddig nem tapasztalt kihívás elé állít: nem engedi, hogy a tested bármihez is hozzászokjon. Már egy hónap alatt harcos válhat belőled, pár hónap után pedig igazi spártai!
A gyakorlatok szisztematikusan egymásra épülnek, fokozatosan nehezedő terhelést ad, különböző programokkal, edzésszintednek megfelelően.
Az edzés gerincét hat gyakorlat képezi: húzódzkodás, felhúzás, fekvőtámasz, zsámolyra ugrás, ablaktörlő, illetve padlóról felrántás és nyomás, de a könyv bemutatja az ezeket előkészítő gyakorlatokat is. Mire a program végére érsz, az általános fizikai felkészültséged alkalmassá tesz bármilyen sporttevékenység végzésére vagy bármely harcművészet elsajátítására.

A könyv nem pusztán gyakorlatok gyűjteménye, hanem fontos tanácsokkal lát el az aktív pihenéssel, a sérülések megelőzésével és a táplálkozással kapcsolatban is. Így egészséges maradsz, mindent megadsz a testednek, amire szüksége van, miközben áttöröd a saját korlátaidat, és az edzettség új, még magasabb szintjére lépsz.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155442353
  Kiadó
  Magnólia
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés