Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDavid Baldacci: Az elfeledettek

-25%
David Baldacci: Az elfeledettek
Fő kategória >Regény >Thriller
3 790 Ft
Akció: 2 843 Ft2843
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

John Puller újra akcióban.
Ha a nemzetet fenyegető legsúlyosabb bűntényeket kell kinyomozni, őt hívják: John Pullert, aki az amerikai hadsereg különleges ügynökeként a legjobb a maga nemében. Most is új megbízást kap, talán minden eddiginél különlegesebbet, mert ez egyben személyes ügy: nagynénjét holtan találták a floridai Paradise-ban. A Mexikói-öböl partján fekvő Paradise képeslapra kívánkozó, tehetős város a gazdag turistáknak és az itt letelepedett nyugdíjasoknak köszönhetően. Élvezik a kellemes időjárást, a festői partot, és eszükbe sem jut, hogy veszély leselkedhet rájuk.
A helyi rendőrség sajnálatos balesetként kezeli az idős hölgy halálát. Igaz, ők nem tudják azt, amit Puller: hogy a nagynénje nem sokkal a halála előtt levelet írt. Egy zaklatott levelet, amely arról szólt, hogy a pompás díszletek mögött Paradise egyáltalán nem az, aminek látszik. Puller egymás után deríti ki a furcsa részleteket, és kétséget kizáróan megállapítja, hogy nagynénje halála nem baleset volt. Paradise pálmafái között egyesek döbbenetes összeesküvést szőnek, és a legvégsőkig hajlandók elmenni titkuk védelmében.

A világ egyik legnépszerűbb thrillerszerzőjének regényei sorra a bestsellerlisták elejére kerülnek, és negyvenöt nyelven, nyolcvan országban több mint száztízmillió példányban keltek el.

Fordította: Vraukó Tamás

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634053859
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  560
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés