Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDavid Kirkpatrick: A facebook-jelenség - Egy bennfentes sztorija a cégről, amely összeköti a világot

-21%
David Kirkpatrick: A facebook-jelenség - Egy bennfentes sztorija a cégről, amely összeköti a világot
3 990 Ft
Akció: 3 152 Ft3152
Virtuális számla jóváírás: 40 Ft

Néhány év alatt a kollégiumi újításként indult Facebook portál a történelem egyik leggyorsabban fejlődő cégévé vált. Mára mintegy ötszázmillió felhasználója van, és nem csak a tizenévesek, hanem világszerte több millió felnőtt életének részévé vált. A Facebook folyamatosan terjeszkedik, és megdöbbentő a befolyása - még politikai tüntetésekben is szerepet játszik a világ számos részén, Kolumbiától egészen Iránig.
A veterán riporter, David Kirkpatrick a Facebook vezetőinek közreműködésével térképezte fel a cég lenyűgöző történetét és életünkre kifejtett hatását. Kirkpatrick elénk tárja, hogyan jött létre a Facebook, miért indult virágzásnak, és jelenleg merre tart. Lejegyzi a cég sikereit és ballépéseit, és páratlanul részletesen mutatja be Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és vezérigazgatóját, aki a vállalat elképesztő felemelkedésének központi figurája.
Hogyan nőtt ilyen gyorsan ennyire hatalmasra a fiatal egyetemi hallgató vállalkozása? Zuckerberg mindvégig határozottan ragaszkodott saját víziójához, a profit helyett a növekedésre koncentrált, és azt hangsúlyozta, hogy a Facebooknak uralnia kell az internetes kommunikációt. Ez volt az a nyerő stratégia, amellyel cége megváltoztatta a közösségi életet az Egyesült államokban és világszerte. A Facebook ma már megkerülhetetlen a marketing terén, átformálja a politikát, az üzleti életet, de még saját identitásunkról alkotott elképzeléseinket is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636894603
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  372
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés