Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDavid Servan-Schreiber: Szíveddel figyelj - A stressz, a szorongás és a depresszió gyógyításának új módjai

-33%
David Servan-Schreiber: Szíveddel figyelj - A stressz, a szorongás és a depresszió gyógyításának új módjai
2 900 Ft
Akció: 1 929 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Manapság ha idegesek, rosszkedvűek vagyunk, netán szorongunk, egyszerűen csak bedobunk egy tablettát, remélve, hogy attól minden rendbe jön. Ne tegyük! – figyelmeztet David Servan-Schreiber, neves francia-amerikai kutatóorvos és pszichoterapeuta. Rossz közérzetünket szerinte ugyanis az okozza, hogy szívünket és eszünket, érzelmeinket és gondolatainkat képtelenek vagyunk összhangba hozni egymással. Ez a megbillent egyensúly pedig gyógyszerrel nem állítható helyre. Próbálkozzunk inkább más, hatékonyabb módszerekkel – mint a szívkoherencia, az akupunktúra, az omega-3 kapszula szedése vagy a testmozgás. És figyeljünk a kapcsolatainkra: ha igyekszünk javítani rajtuk, apránkint mi is „gyógyulunk”.

DR. DAVID SERVAN-SCHREIBER (1961–2011) francia származású amerikai pszichiáter és idegkutató, a Pittsburghi Egyetem Orvostudományi Karán működő Integrált Orvostudományi Központ létrehozója. A rák ellen című könyve, melyben arról ír, hogyan mozgósítható a test természetes védekező képessége a daganatos betegségekkel szemben, kiugró nemzetközi sikert aratott. A Szíveddel figyelj eddig 33 nyelven, több millió példányban jelent meg. Utolsó kötete Búcsúzni többször is lehet címen látott napvilágot.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633550564
  Kiadó
  Park Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  270
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  282 g/db