Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDeákné B. Katalin: Babák könyvtára - Kontrasztos tárgyak fekete-fehérben - 2 hetes kortól

-25%
Deákné B. Katalin: Babák könyvtára - Kontrasztos tárgyak fekete-fehérben - 2 hetes kortól
1 800 Ft
Akció: 1 350 Ft1350
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A babák látása fokozatosan fejlődik. Észlelésük kezdetben homályos, de hamarosan képesek lesznek fókuszálni a környezetükben felbukkanó dolgokra. Figyelmüket leginkább a kontrasztos színek, legfőképpen a fekete-fehér vonzzák.
E lapok célja, hogy a babák idegrendszerét stimulálja, megteremtve így a lehetőséget a megfelelő idegkapcsolatok (szinapszisok) kiépülésére.
- A lapokat már a kéthetes babának is megmutathatja. Ilyenkor egyszerre csak egy képet mutasson. Várjon kicsit, hogy a baba tekintete a lapra tévedjen, és legyen ideje a fókuszáláshoz. Kezdetben napi két alkalom (2 lap) elegendő a baba számára. Másfél hónapos kortól naponta 2-3 alkalommal mutathat képet neki.
- Beállíthatja a lapokat a csecsemő mellé a kiságyba is, a szemétől 20-35 centiméterre. (Egy hónapos kortól egy alkalommal 2-4 képet tehet a kiságyba 10 perces ébrenléti időtartamra.)
- Felakaszthatja a képeket a baba ágya köré olyan helyekre, ahol képes lesz fókuszálni. Naponta cserélje le a képeket. (Egy időben két képnél több ne legyen a baba környezetében.)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155396113
  Kiadó
  Tudatos Lépés Kft.
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  12
  Kötésmód
  nincs
  Tömeg
  160 g/db
Webáruház készítés