Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDeákné B. Katalin: Tükör-Tanoda - Játékos feladatok szimmetrikus rajzoláshoz, betűazonosításhoz és összefüggés-kereséshez

-22%
Deákné B. Katalin: Tükör-Tanoda - Játékos feladatok szimmetrikus rajzoláshoz, betűazonosításhoz és összefüggés-kereséshez
790 Ft
Akció: 620 Ft620
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

Sok kisgyermek elemi törekvése, hogy szépet, szabályosat, tökéleteset rajzoljon. Segítség nélkül azonban ez ritkán sikerül.
E füzet előrajzolt képei lehetőséget adnak arra, hogy a segédvonalak használata által kirajzolódhasson a megfelelő alak.
A figyelmet igénylő munka közben a gyermek megtapasz­talja, hogy vannak tárgyak, figurák, amelyek két, pontosan ugyanolyan részből állnak. Ha egy tükröt a szimmetriaten­gelyre helyeznek, a gyermek számára is láthatóvá válik, hogy a teljes kép két félből tevődik össze. Hasznos tapasztalatra tesz szert így, megérti a szimmetria fogalmát.

A füzet a szimmetrikus rajzoláson túl lehetőséget ad a betűkkel való ismerkedésre is, ugyanis a képek nevének kezdőbetűje megbújik az egyes szavakban, amelyek összefüggés-keresési célzattal a rajzhoz köthetők. A szó felolvasása után a gyermek feladata, hogy kitalálja, ho­gyan kapcsolódhat a fogalom a képhez. E feladat a gyermek gondolkodását és kommunikációját fejleszti.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639991798
  Kiadó
  Tudatos Lépés Kft.
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  32
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  90 g/db
Webáruház készítés