Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDeákné B. Katalin: Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel!

-21%
Deákné B. Katalin: Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel!
1 200 Ft
Akció: 950 Ft950
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Útmutató a könyv használatához:
A kicsik számára a könyvek - azokban a képek - az ismeretszerzés forrásai. A babák többsége szívesen nézegeti a képeket, és hallgatja a felnőttek mondatait. A kép megfigyelését és feldolgozását a gyermekeknek meg kell tanulniuk. Remek lehetőség erre, ha rövid közlések mellett kérdések tartják fenn az érdeklődésüket. Miközben a kicsivel foglalkozik, Ön is legyen lelkes és vidám, hogy a könyv nézegetéséhez pozitív érzelmek társuljanak.

6 hónapos kortól
A kisbabát ölében tartva nézegessék a könyvet! Mindig mutasson rá arra a képre, amelyről beszél, de a legjobb, ha a gyermek csak a megfigyelésre szánt képet látja! A fókuszálásra körülbelül 5 másodperc megfigyelő időt hagyjon, miközben megnevezi a képet: Ez kutya!

8 hónapos kortól
Nyolchónapos kortól a kép melletti megállapítások és kérdések segítségével bővítse a baba ismereteit! Például: Hol van a kutya feje? Ön válaszoljon, és mutasson a képrészletre, ha a gyermek erre még nem képes.

14 hónapos kortól
A lapok alján található megállapítások és kérdések az azonos színnel jelzett, egy csoportba tartozó képpárokhoz készültek. Tegye a gyermek elé a könyvet úgy, hogy az összetartozó képpárokat láthassa, és rámutatással vagy fejmozgással tudjon válaszolni a kérdésekre!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639991842
  Kiadó
  Tudatos Lépés Kft.
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  10
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés