Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDebbie Danowski - Pedro Lazaro: Miért nem tudom abbahagyni az evést? - Az ételfüggőség felismerése, megértése és legyőzése

-25%
Debbie Danowski - Pedro Lazaro: Miért nem tudom abbahagyni az evést? - Az ételfüggőség felismerése, megértése és legyőzése
3 390 Ft
Akció: 2 540 Ft2540
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Míg az alkoholizmust vagy a kábítószer-függőséget ma már hajlamosabbak vagyunk betegségként felfogni, addig a kövér vagy falási rohamokkal küzdő embereket lenézzük és megvetjük akaratgyengeségük miatt. Ez az őszinte könyv végre tisztázza az ételfüggőség sokakat érintő problémájával kapcsolatos kérdéseket és félreértéseket, és felvázolja az utat a szabad, kényszeres evéstől mentes élet felé.
A különböző divatdiétákkal és a mellékhatásokkal rendelkező drága és magas hibaszázalékot produkáló gyógyszerekkel ellentétben a könyv által kínált program a krónikus túlevés gyökereit tárja föl, hogy ezáltal az egész életre szóló gyógyulás eszközeit adhassa mindazok kezébe, akik készek felelősen cselekedni saját egészségük és boldogságuk érdekében.
Debbie Danowskinak sikerült kigyógyulnia az ételfüggőségből: több mint 68 kilogrammot fogyott, és súlyát tíz éve tartja. A szerzők könnyed, beszélgető stílusa, pontos és közérthető magyarázatai, az állandó kérdésfeltevések, kérdőívek és az önvizsgálatra buzdító kijelentések valódi interaktív munkává teszik ezt a művet, amely új életet önt az elhízottak millióiba, és a szerzők saját példáján bizonyítja a leírtak igazságát. Nem csak az ételfüggőknek, hanem minden fogyókúrázónak hasznos segítsége lehet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635287710
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  440 g/db
Webáruház készítés