Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekDeepak Malhotra: Én vittem el a sajtodat! - Meg se állj a személyes és üzleti sikerig! - Azoknak, akik nem akarnak egérként élni mások labirintusában

-21%
Deepak Malhotra: Én vittem el a sajtodat! - Meg se állj a személyes és üzleti sikerig! - Azoknak, akik nem akarnak egérként élni mások labirintusában
2 690 Ft
Akció: 2 125 Ft2125
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Három kivételes egérpéldány -Fürkész, Lumen, Dromedár- sorsát követhetjük nyomon. Életük alakulását figyelve rájövünk, hogy egyikük sem elégszik meg a sajt üldözésével a labirintus öröknek hitt falai között.
Üzenetük: meg tudjuk teremteni a számunkra a kedvező körülményeket és a valóságot, ehhez azonban először meg kell szabadulnunk attól a berögződéstől, hogy tehetetlen egérkék vagyunk egy ismeretlen hatalom labirintusában. A probléma nem az, hogy az egér van a labirintusban, hanem hogy a labirintus él őbenne.
A rövid, de ütős tanácsok segítenek: miként vehetjük kézbe tulajdon sorsunkat, hogyan törhetünk ki a labirintusból, amelyen kizárólag mások akaratának engedelmeskedünk.
Segít, hogy felismerjük, milyen korlátokkal kell szembenézni, hogyan változtassunk a körülményeken. A szakmai előmenetel, újítás, problémamegoldás, kreativitás, siker nemegyszer ezen a felismerésen múlik.
A könyvet ajánljuk azoknak az üzlet- és magánembereknek, akik úgy érzik, hogy a körülmények rabjai. Akik bár keményen dolgoznak és talán sikeresek is az életben, a munkájukban, mégis hiányérzetük van.

A szerző a Harvard Üzleti Iskola professzora, vállalati tréner, szakterülete a tárgyalástechnika, válságkezelés és stratégiai döntéshozatal. Oktatói és tudományos munkáit díjakkal jutalmazták, rangos folyóiratokban publikál, neves tv-műsorokban szerepel.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639711952
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  112
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Méret [mm]
  135 x 200 x 10
  Tömeg [kg]
  0,14
  Virtuális számla jóváírás
  27 Ft
Webáruház készítés