Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDemet Altinyeleklioglu: Hürrem, Szulejmán asszonya - Veszedelmes évek - Szulejmán sorozat II.

-25%
Demet Altinyeleklioglu: Hürrem, Szulejmán asszonya - Veszedelmes évek - Szulejmán sorozat II.
4 490 Ft
Akció: 3 370 Ft3370
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

A lebilincselő első kötet, Hürrem, Szulejmán ágyasa után végre itt az izgalmas folytatás, melyben felgyorsulnak az események. A visszaemlékezések egyre feszültebb fordulatoknak adják át a helyüket, s valóban veszedelmes évek következnek.
Hiába csavarta el Hürrem Szulejmán fejét, továbbra sem nyugodhat meg, hiszen valaki mindig a saját vagy családja életére tör. Családja gyarapodásával egy időben Hürrem a befolyását is igyekszik megerősíteni a palotában, s egyre kevésbé válogat az eszközökben. Útját a hatalom felé gyilkosság, manipuláció és merész taktikázás szegélyezi.
A Hürremet kísérő ellenségek és barátok sorával is újra találkozhatunk. A ravasz Ibrahim, a szultán után a birodalom második leghatalmasabb embere, aki nem adja könnyen pozícióját. Hürrem eszén azonban még talán ő sem képes túljárni... Az asszony szövetségesre lel a kincstáros, Iszkender pasa személyében, s fondorlataikkal igyekeznek távolítani Ibrahimot a palotából.
Gülbahar, Hürrem riválisa szintén igyekszik fiát a trónra ültetni. Hogy szemmel tarthassa ellenfelét, Hürrem visszahívatja őt Isztambulba, ez azonban váratlan gondokat zúdíthat még a fejére...
Természetesen segítségből sincs hiány. Tacsam Nojan kémként tér vissza Hürrem oldalára. A hűséges Dzsáfer, akinek ereje a rejtélyes Tacsam erejével is vetekszik már, pedig akár életét is adná Hürremért.
A regény lapjain tanúi lehetünk a hercegek trónért vívott harcának, a nagy mohácsi győzelemnek és a magyarországi hadjárat következményeinek. A számtalan tragédia és örömteli esemény közt merre vezeti a Sorsa Hürremet? Eléri vajon célját? Ezekre választ kapva nem csupán a népszerű tévésorozat rajongóit, hanem minden olvasót biztosan elámít majd a történelem egyik legellentmondásosabb és leghatalmasabb asszonyának küzdelme a hatalomért és a családja túléléséért.

 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334221
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  352
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés