Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDézsi Desirée: Hagyjátok repülni az íbiszeket!

-25%
Dézsi Desirée: Hagyjátok repülni az íbiszeket!
Fő kategória >Regény >Szépirodalmi
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A jó kislányok otthon ülnek, ábrándoznak, és a képzelt csókokról naplót vezetnek. Majd értük nyúl az ÉLET.
Dézsi Desirée a valóság libikókáján megtapasztalta a boldogságot, a csalódást és nőiségének ezer arcát. 2015-ben megjelent erotikus novelláskötetében meghökkentő és mulatságos fordulatokkal gondolkodtatta el az olvasót.

A Hagyjátok repülni az íbiszeket! című regényében három fiatal párt üldöz a szerelem három földrészen keresztül, és bebizonyosodik, hogy ha a nagy érzés szembeszáll a sorssal, bármikor képes ledönteni a mesterségesen emelt vallási és faji akadályokat.
A történetben az indiai szépségkirálynőt depressziója miatt kezelik. A két FBI ügynök képzett és nyakkendős, határozott elképzeléssel a gyanúsítottat illetően. Aleppóban egy horoszkóp értelmetlen útmutatásokat ad, és egy magyarországi zárda falai között izgalmasan telnek a napok.
A vádlottról kiderül, hogy túl sokat beszél, a szépségkirálynőről, hogy nyomozónak született, és egy apácáról, hogy unokák után vágyik.
A Szerelemről semmi meglepő nem derül ki, a Hagyjátok repülni az íbiszeket könyvben is mindenhol jelen van és ugyanolyan esztelenül követelőző, ahogyan megismertük.
A három pár kiszámíthatatlan világunkban a kitágult terek, váratlan sorsfordulatok áldozata. A szerelem New Yorktól Mumbai-ig üldözi a főszereplőket, ahol aztán egy armageddoni küzdelem során életútjuk találkozik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155332906
  Kiadó
  Atlantic Press Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  336
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés