Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekDieter Kreutzkamp: Huskykkal Alaszkán át

-21%
Dieter Kreutzkamp: Huskykkal Alaszkán át
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Kezdete: 2016.09.30   A készlet erejéig!

A szánhúzó kutyák birodalmában.

"Üvöltés szakítja meg az éjszaka csendjét, egyre hangosabbá és követelőzőbbé válik: - Énekelj velem! - hallatszik a sötétben. Csatlakozik hozzá egy második, majd egy harmadik és egy negyedik is, végül szinte százhangú kórus ordítja az ősrégi dalt, a messzi észak énekét fújják, a farkasok dallamát. Ez az alaszkai szánhúzó kutyák dala is."
Dieter Kreutzkamp két telet töltött feleségével és kislányával a Tanana és Yukon folyó melletti romantikus faházban. Ez idő alatt több mint ötezer kilométert tett meg huskycsapatával a veszélyekkel teli fehér sivatagban, és részt vett a híres Iditarod kutyaszánhúzó versenyen.

Dieter Kreutzkamp nagy szenvedéllyel utazik, kerülve a kitaposott ösvényeket, Összesen több mint tizenkét évig tartó világjáró útjai - autón, motorkerékpáron, kenun, biciklin, gyalog éppúgy, mint szánhúzó kutyákkal és lovakkal - a Föld majd minden sarkába elvezették őt, feleségét, Julianát, később Bettina lányát is. A kalandozó, fotográfus, közigazgatási szakember és sok ország alapos ismerője eddig harminc könyvet írt úti élményeiről.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155105081
  Kiadó
  Geographia Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  216
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Méret [mm]
  122 x 180 x 14
  Tömeg [kg]
  0,26
  Virtuális számla jóváírás
  30 Ft
Webáruház készítés