Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDolores Redondo: Áldozat a viharnak - Navarra trilógia III.

-25%
Dolores Redondo: Áldozat a viharnak - Navarra trilógia III.
3 690 Ft
Akció: 2 768 Ft2768
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Legjobb spanyol regény díjazottja. Az I. kötet A láthatatlan őrző 29, a II. kötet A csontok öröksége 12 kiadásban, a mostani kötet 7 kiadásban jelent már meg.
A sorozatot 33 országban adták ki.

A trilógia befejező részében a Pireneusok mondavilága, egy szekta több évtizedes tevékenysége és alantas pszichológiai játszmák teszik még érdekfeszítőbbé Amaia Salazar nyomozását és családjának történetét.

Egy asszony értesíti a rendőrséget unokája hirtelen haláláról. A jelentés bölcsőhalálról szól, de a nő gyanúsnak tartja az apa viselkedését: a férfit letartóztatják, amint megkísérli ellopni lánya holttestét. Az asszony egy gonosz mágikus lényről beszél: az inguma az, aki lidércnyomást okoz és ellopja az ember életét, miközben alszik. A nyomozás kimutatja, hogy Navarrában rendkívül magas a csecsemőhalálozás, de a gyermekek maradványait nem találják a sírokban.
Amaia döbbenten tapasztalja, hogy a halálesetek a Baztán folyó völgyének településeihez kötődnek. Szembe kell néznie a vidéket rettegésben tartó bűncselekmények valódi okával, a szülők hallgatása miatti társadalmi felháborodással és a kollegák bizalmatlanságával.

Az esetet bonyolítja, hogy felbukkan egy, a fekete mágiával kapcsolatban álló titokzatos férfi is, aki felborzolja Amaia lelkét. A felderítésben az FBI mellett a katolikus szervezet, az Opus Dei is hadba száll.
Eközben iszonyatos hóvihar zúdul a völgyre, mely végleg betemetni látszik az igazságot.

A trilógia alapján már forgatják a filmet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334801
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  430
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  430 g/db
Webáruház készítés