Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Dominic O'Brien: Memóriafejlesztés - A 8-szoros memória világbajnok módszerével

-21%
Dominic O'Brien: Memóriafejlesztés - A 8-szoros memória világbajnok módszerével
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

"Elménk akár a csomagtartó: ha jól pakoljuk, szinte minden belefér, ha rosszul, szinte semmi!"
Dominic O'Brien félelmetes emlékezetéről híres. A Las Vegas-i kaszinók kártyaasztalától kitiltották, mert bankot robbantott.
Nyolcszor nyert memória-világbajnokságot. 1994-ben az Év Agyának választották Angliában, majd 1995-ben a Memória nagymesterének.
Számos alkalommal szerepelt a tévében és a rádióban, világrekordok sora fűződik nevéhez. Például harminc perc alatt megjegyzett 2385 találomra megjelenő bináris számjegyet. 2005-ben életműdíjat kapott az Emlékezet világbajnokságok szervezetétől. 2010-ben a Memória sportvilágtanács igazgatója lett.
Dominic O'Brien nem csodagyerek, nem ezzel a tudással született. Iskolában szétszórnak, álmodozónak tartották. Harmincéves koráig kellett várnia az áttörésre. Módszere segítségével bárki bámulatos memóriát fejleszthet, amelyet az élet minden területén kamatoztathat. Memóriafejlesztő gyakorlatai javítják a gondolkodást, a kreativitást. Nem kell tudnunk megjegyezni száz pakli kártya sorrendjét, de az nem árt, ha képesek vagyunk pillanatok alatt rögzíteni agyunkban akár egy tucat telefonszámot és címet is.
A szerző érhetően fogalmazva, világos magyarázatokkal adja át módszerét az egyszerű gyakorlatoktól az egyre bonyolultabbak felé haladva.
Ez a könyv mindazok számára alapmű, akik fejleszteni szeretnék memóriájukat, és megvan bennük a kellő kíváncsiság, szorgalom, kitartás.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639711792
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés