Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekDon Joseph Goewey: Nagy stresszmentesítő könyv - 4 lépés, hogy megszabadulj az idegességtől

-21%
Don Joseph Goewey: Nagy stresszmentesítő könyv - 4 lépés, hogy megszabadulj az idegességtől
4 500 Ft
Akció: 3 555 Ft3555
Virtuális számla jóváírás: 45 Ft

Milyen jó is lenne, ha bizonyos rázós helyzetekben egyszerűen ki tudnánk kapcsolni az idegességet, és higgadtan, nyugodt fejjel tudnánk a legmegfelelőbb és legjobb döntéseket meghozni!

Mindenhol körbevesz bennünket a stressz: a munkahelyen, ahol a karrierünkért vagy épp az állásunkért aggódunk; az otthonunkban, ahol a családi események megoldásáért kell állandóan 120 %-on pörögnie az agyunknak... és még sorolhatnánk, hogy mennyi helyen és módon veszi át sokszor az irányítást a félelem az életünk felett.

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a stressz tönkre teszi az egészségünket, rombolja az érzelmi intelligenciánkat, rosszabb teljesítményt okoz a munkában, és behatárolja a lehetőségeinket a siker elérése felé.

Kutatással és megfigyelésekkel töltött évek után Don Joseph Goewey egy olyan hatásos és egyszerűen alkalmazható négy lépcsős módszert fejlesztett ki, melyet bárki, bármikor, bárhol tud alkalmazni az életben, legyen szó akár fizikai munkát végző munkásról, felsővezetőről, tanárról vagy irodai alkalmazottról.

Egy-két hónappal a módszer megkezdése után mindenki búcsút inthet az életét megkeserítő stressznek a Nagy Stresszmentesítő Könyv segítségével!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638983695
  Kiadó
  Angyali Menedék
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  490 g/db
Webáruház készítés