Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDon Miguel Ruiz: A négy egyezség - A személyes szabadság elérése

-21%
Don Miguel Ruiz: A négy egyezség - A személyes szabadság elérése
2 490 Ft
Akció: 1 967 Ft1967
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

A négy egyezség négy egyszerű és hatásos alapelv, amelyek betartásával megváltoztathatod beidegződéseidet, s az életed megtelik áldással, békével és feltétel nélküli szeretettel.
- Szólj tökéletesen!
Azt mondd, amit gondolsz. Kerüld az önostorozó kifejezéseket, és másokról se pletykálkodj. Szavaid erejét az igazság és a szeretet kifejezésére használd.
- Semmit ne végy személyeskedésnek!
Amit mások mondanak és tesznek, az saját benső valóságuk kivetítése, a saját álmuk. Ha nem veszed magadra szavaikat és cselekedeteiket, nem leszel áldozat, és nem szenvedsz feleslegesen.
- Ne feltételezz semmit!
Vedd magadnak a bátorságot: tegyél fel kérdéseket, és mondd el, mit szeretnél valójában.
- Mindig tedd meg, ami tőled telik!
Minden körülmények között hozd a legjobb formád. Ekkor nem von felelősségre a lelkiismereted, s elkerülheted az önvádat és a megbánást.

"A boldogság olyan, mint a szerelem. Amikor szerelmes vagy, az olyan, mintha a boldogság honában járnál. A felhők fölött lebegsz. Szeretetet érzel, akárhová mész. Lehetséges, hogy mindig így élj! Lehetséges, mert mások is megtették - a boldogság honában élnek, mert megváltoztatták a törvényeiket, és most mást álmodnak a pokol álma helyett.
Ha egyszer megtapasztalod, mit jelent a boldogság állapota, nagyon megtetszik majd. Rájössz, hogy a földi Paradicsom valóság - a mennyország tényleg létezik. Ha tudod, hogy a mennyek országa valóság, akkor arra is rádöbbensz, hogy ott is maradhatsz, csak rajtad áll, hogy megteszed-e az ehhez szükséges erőfeszítéseket."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635292004
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  174
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés