Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Don Richard Riso - Russ Hudson: Az enneagram bölcsessége - Útmutató a kilenc személyiségtípus lelki és szellemi fejlődéséhez (LI)

-21%
Don Richard Riso - Russ Hudson: Az enneagram bölcsessége - Útmutató a kilenc személyiségtípus lelki és szellemi fejlődéséhez (LI)
5 900 Ft
Akció: 4 661 Ft4661
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Az enneagram ősi tudománya napjaink egyik népszerű, önmegismerést szolgáló rendszere. Legfőbb mondanivalója, hogy a lelki fejlődés hatékonysága a kilenc személyiségtípus (enneagram) ismeretén alapul: az emberek különbözőek, ami az egyiknek segít, az a másiknak árt.
A világ két, szaktekintélynek számító enneagramkutatója, Don Richard Riso és Russ Hudson a személyiség megismerésének, fejlesztésének és átformálásának korszakalkotóan új módszerét dolgozta ki. Bármilyen háttérből jöjjünk is, az ennagram segít, hogy legyőzzük belső gátlásainkat, felülemelkedjünk korlátainkon, felismerjük egyéni adottságainkat és erősségeinket, és rátaláljunk az útra, melyet az életben járni akarunk.
"Nemcsak azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik a személyiségfejlesztés nehéz feladatával birkóznak, de mindenkinek, aki meg szeretné érteni a másik ember bonyolult belső világát, legyen az a párja, családtag, munkatárs vagy barát. A tesztek élvezetesek és megvilágító erejűek." (Harville Hendrix, a Pár-bajok és békés megoldások szerzője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633551264
  Kiadó
  Park Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  480
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  59 Ft
Webáruház készítés