Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDonald Marron: 30 másodperc gazdaságtan - A legfontosabb közgazdasági elméletek röviden

-21%
Donald Marron: 30 másodperc gazdaságtan - A legfontosabb közgazdasági elméletek röviden
3 490 Ft
Akció: 2 750 Ft2750
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Keynesiánus gazdaságpolitika, szabadpiaci kapitalizmus, monetarizmus, játékelmélet és láthatatlan kéz? Naná, hogy neked is ismerősen csengenek ezek a fogalmak. De vajon tudsz róluk eleget ahhoz, hogy beszállj egy izgalmas vitába, és a bárpultnál a közgazdaságtanról szóló ismereteiddel villogj?

A "30 másodperc gazdaságtan" című könyvből kiderül, hogy a közgazdászok az elmúlt két évszázadban rengeteg elméletet dolgoztak ki annak magyarázatára, miképpen működnek vagy éppen omlanak össze a piacok, hogyan döntenek a vásárlók, munkások, cégek és politikusok, illetve az egyes gazdaságok miért növekednek, stagnálnak vagy hanyatlanak. Az elméleteknek azonban megvannak a maguk korlátai: az emberek viselkedése nem olyan kiszámítható, mint például az elektronoké vagy a bolygóké, s így néha minden értelmezési kísérletünk kudarcba fullad.
E könyvben az 50 legfontosabb, legismertebb közgazdaságtani elmélet kerül bemutatásra, méghozzá röviden és lényegre törően, egyenként nem több, mint 300 szó és pár színes kép segítségével.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639910577
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés