Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekDóra Melinda Tünde: Kertkaland - Termelj magadnak zöldséget!

-21%
Dóra Melinda Tünde: Kertkaland - Termelj magadnak zöldséget!
4 900 Ft
Akció: 3 871 Ft3871
Virtuális számla jóváírás: 49 Ft

"Egy röpke kis nyári kalandként indult. Elvetettem pár sárgarépamagot, és hatalmas szenvedély kelt ki belőlük: kertész lettem. Ezzel a könyvvel pedig neked is kedvet szeretnék csinálni ahhoz, hogy szerelembe ess a természettel, a magad termelte friss zöldségekkel, s boldogan álmodozz a saját konyhakertedben.
Sehol nem tudsz olyan jó zöldséghez jutni, mint amit magad termelsz s nem annyira megterhelő, mint gondolod. Nem kell hozzá akkora terület sem: egy öt négyzetméteres balkon is lehet a csemegék forrása, 42 négyzetméternyi veteményes pedig több száz kiló zöldséget is adhat. Ezekre komplett tervet is találsz a könyvben, amelyet aztán saját szád ízére szabhatsz.
Nem baj, ha még sosem csináltál ilyet, igyekeztem minden apró információt összegyűjteni, hogy könnyű legyen a dolgod." (A Szerző)

Dóra Melinda Tünde 15 évet dolgozott gazdasági újságíróként, majd egy hirtelen váltással kertész lett. Az általa alapított Kíváncsi Kert a legjobb budapesti éttermeknek szállít olyan zöldségeket, amelyeket korábban csak Bécsből vagy Párizsból tudtak rendelni. A kertészet módszereit tekintve ökológiai, vagyis inkább csak a kártevők akadályozására, életterük csökkentésére törekszik, nem kipusztításukra vagy a talaj sterilizálására.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633411285
  Kiadó
  Central Médiacsoport
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  680 g/db
Webáruház készítés