Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekDorogi Gabriella: Mamaka - Megélni az életet, túlélni az álmokat

-21%
Dorogi Gabriella: Mamaka - Megélni az életet, túlélni az álmokat
3 100 Ft
Akció: 2 449 Ft2449
Virtuális számla jóváírás: 31 Ft

Mi kell ahhoz, hogy két férfi úgy döntsön, maguk mögött hagyják családjukat, egész addigi életüket és hajóra szállnak, hogy körbe vitorlázzák a Földet? Miként lehet egy életveszélyes kaland a túlélés egyetlen záloga? Miért kell eltávolodniuk azoktól, akiket szeretnek azért, hogy közelebb kerüljenek hozzájuk? Hogyan döbbennek rá a szeretet, tisztelet, alázat, család valódi jelentésére? Csák Attila és Blaskovich Ákos ezekre a kérdésekre kereste a választ. Rendkívüli vállalkozásuk nem csupán sport, vagy szenvedély, sokkal több annál. Egy fajta visszatalálás önmagukhoz. A MAMAKA nem útikönyv, de utat mutat. Hol nevetve, hol sírva, hol félelemtől remegve, hol kétségbeesve, hol dühösen, hol "csakazértis" hozzáállással. Hajójukkal, a Tempesttel a tengereket, óceánokat járva, saját lelkük olykor háborgó hullámait is megszelídítették.

Kedves Olvasó! Egy mérhetetlenül izgalmas, kihívásokkal teli, csodás kalandra hívlak, amely nemcsak a Föld körül hajózva rejt megpróbáltatásokat, hanem azon a belső utazáson is, amelyen elindulni hatalmas bátorság.

Dorogi Gabriella: A riporternő harmadik könyvét tartja kezében az olvasó. A Napló titok (amelynek társszerzője volt) és a Kőleves után, a Mamaka is azokra az emberi értékekre hívja fel a figyelmet, amely az újságírónő eddigi pályafutását is jellemezte. Az "Embermesék" sorozat harmadik része, ezúttal egyetlen történeten keresztül világít rá arra, hogy mindennek oka és célja van és hogy a döntésekért a felelősséget mindenkinek magának kell vállalnia.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631212181
  Kiadó
  Folprint Zöldnyomda Kft.
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  178
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés