Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. David Frawley - Dr. Vasant Lad: Gyógynövények - Ájurvédikus útmutató

-25%
Dr. David Frawley - Dr. Vasant Lad: Gyógynövények - Ájurvédikus útmutató
Fő kategória >Ezoterika >Ezoterikus elméletek
2 690 Ft
Akció: 2 018 Ft2018
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A világszerte elfogadott és szakmai tekintélyt szerzett orvospáros mindennapjainkban is alkalmazhatóvá és mindenki számára elérhetővé teszi az Ájurvédát. A szerzők több mint 250 gyógynövényt osztályoznak és ismertetnek a könyvben az Ájurvéda ősi rendszerét alapul véve. A részletes leírásokon kívül szemléletes ábrák, táblázatok és szómagyarázatok segítik eligazodni az olvasót mind a nyugati, mind a keleti növénytanban, az ájurvédikus orvoslásban és az alternatív, holisztikus gyógymódokban.

A könyv célja, hogy az Ájurvédát ne távolinak, ne idegennek vagy ősinek mutassa be, hanem akár a saját konyhánkban is alkalmazhatónak.
A hagyományos ájurvédikus receptek tartalmazhatnak olyan különleges trópusi növényeket, amelyek nálunk semmiképpen sem hozzáférhetők, illetve olyan speciális ásványi anyagokat, amelyeket csak nehéz és hosszadalmas feldolgozás után lehet használni. A mű célja, hogy ezt az ősi, gyógyító tudományt a hazánkban is hozzáférhető gyógynövények és természetes anyagok segítségével a 21. századi emberek számára is alkalmazhatóvá tegye.

A könyv nélkülözhetetlen segítőtárs a család egészségének harmonikus megőrzésében és a betegségek könnyebb, természetközelibb leküzdésében.

E könyv szorosan kapcsolódik az Ezotéria Mindenkinek sorozatunk Ájurvéda című kötetéhez, amelyben Dr. Vasant Lad részletesen bemutatja a tudományág alapjait.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291038
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  270
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  240 g/db
Webáruház készítés