Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Deim Zoltán - Dr. Fekete Sándor György - Dr. Jakab Csaba - Dr. Thuróczy Julianna - Dr. Szilágyi Judit - Dr. Temesfői Viktória: Kutyaegészségtan - Kutyák táplálása, szaporodása és betegségei

-25%
Dr. Deim Zoltán - Dr. Fekete Sándor György - Dr. Jakab Csaba - Dr. Thuróczy Julianna - Dr. Szilágyi Judit - Dr. Temesfői Viktória: Kutyaegészségtan - Kutyák táplálása, szaporodása és betegségei
4 200 Ft
Akció: 3 150 Ft3150
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

"A könyvben számos információhoz juthatunk a kutyák egészséges táplálásáról és speciális diéták alkalmazásáról, melyek betartásával a kutyáinkat sokáig egészségesnek láthatjuk és élvezhetjük az általuk nyújtott örömöket.
A kutyák nemi éréséhez, szaporodásához és "nemi" betegségeinek megismeréséhez is segítséget nyújt a könyvben található szaporodásbiológiai fejezet, ami megkönnyíti a gazdák helyzetét, ha a kutyájukkal bármilyen szaporodásbeli probléma adódik.
A genetikával kapcsolatos alapvető tudnivalókat is bemutatják a szerzők, és ebben a fejezetben megismerhetik a tenyésztéssel, kiállításokon való részvétellel, az arra való felkészüléssel összefüggő teendőket. Ezek mellett az öröklődés szabályaiba is betekintést nyerhet az olvasó.
A kutyák immunrendszerének részletes működését, továbbá a baktériumok, vírusok, paraziták és gombák okozta megbetegedését is megismerhetik a tulajdonosok. Ebben a fejezetben található a kutyák mérgezéseivel, valamint egyes állatvédelmi kérdésekkel foglalkozó rész is.
Mint tudjuk, a kutyáknál is egye gyakrabban jelennek meg a daganatos megbetegedések. A daganatok keletkezéséről, valamint azok fajtáiról szintén részletes ismeretekre tehetnek szert a kutyatartók.
Végül, de nem utolsó sorban, könnyen áttekinthető formában az állatvédelmi jogszabályokkal, tenyésztői és állattartási kérdésekkel foglalkozó részt is megtalálják az olvasók." (dr. Heim Zoltán)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630888851
  Kiadó
  Szerzői kiadás
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  256
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés